ESC Singing Workshop at 14:30 Saturday 9th May at the Greater Hörsaal, English Seminar

Dear friends,

The English Seminar Choir and its musical director Michel Uhlmann warmly invite you to join us for a singing workshop led by Michel at 14:30 Saturday 9th May at the Greater Hörsaal, English Seminar, Nadelberg 6, Basel.

For our current program “Embracing Mozart” we are working on pieces of music by Mozart and his contemporaries of that time. In this singing workshop, Michel will look at a few canons from these composers and we will work on these together in the group.

Everyone is welcome – the sheet music is available in advance on the ESC website (here) if you would like a chance to look at the music before the workshop to get more out of it. Copies of the music will also be available at the workshop.

Timings for the day

14:30     Singing workshop

15:30     Refreshments (coffee, snacks)

16:00     Rehearsal (guests are welcome to stay and listen)
17:00     end of programme

We hope to see you there.

Kind regards

The English Seminar Choir

Liebe Freunde,

The English Seminar Choir und sein Dirigent Michel Uhlmann laden Euch herzlich ein zu einem Chorworkshop am Samstag, den 09. Mai 2015 um 14.30 h im Grossen Saal des Englischen Seminars, Nadelberg 6, Basel

Zu unserem aktuellen Konzertprogramm „Embracing Mozart“ arbeiten wir an Stücken von Mozart und seinen Zeitgenossen. Unser musikalischer Leiter Michel Uhlmann wird Kanons der Komponisten vorstellen und wir werden gemeinsam die Kanons mit viel Freude erarbeiten.

Jeder ist uns willkommen!

Wir werden die Musikstücke auf unserer Webseite  (here) zur Verfügung stellen, so dass jeder, der Zeit und Freude hat, die Stücke vorher anschauen kann und so vielleicht noch mehr für sich aus dem Chorworkshop mitnehmen kann. Die Stücke weden natürlich auch am Samstag vorliegen.

Hier der Zeitablauf:

14.30 Chorworkshop mit Gästen (mit Euch) zum Programm „Embracing Mozart“
15.30 Pause mit Erfrischungen (Coffee, Snacks)
16.00 Probe des Chores zum Programm „Embracing Mozart“
          (Gäste zum zuhören sind willkommen)
17.00 Ende

Wir freuen uns sehr, wenn Ihr zu uns kommt und mitsingt!

The English Seminar Choir